Over ons

Kuijt Reiniging

Over ons

Kuijt Reiniging is gespecialiseerd in glasbewassing en diverse schoonmaak werkzaamheden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, zijn we een begrip in de omgeving van Katwijk en de bollenstreek. Een op maat gemaakte en persoonlijke service is bij ons altijd een garantie.

Van glazenwasser tot eigen onderneming 

Marco is, samen met het team, de drijvende kracht achter Kuijt Reiniging. Hij begon zijn carrière als glazenwasser voor een werkgever, maar wist al vrij snel dat dit anders kon. Persoonlijker en vooral meer servicegericht. Marco startte zijn eigen onderneming, wat zeker in het begin niet altijd makkelijk was.

We zijn erin blijven geloven, en met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme hebben we Kuijt Reiniging gemaakt tot wat het nu is. We kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op het 10-jarig bestaan van ons bedrijf, dat van niets is uitgegroeid naar een goed lopend schoonmaakbedrijf.

“We houden de lijnen kort, waardoor we altijd direct een oplossing kunnen bieden”

Trots zijn we ook op de mooie klantenkring die we hebben opgebouwd. We zijn werkzaam voor tal van zakelijke en particuliere opdrachtgevers in de omgeving van Katwijk. Daarnaast werken we voor meer dan 20 VVE’s. De kracht van onze onderneming is dat we elke klant van dezelfde service voorzien.

Van een grote zakelijke opdracht, tot aan glasbewassing van een particuliere woning. We houden de lijnen kort, waardoor we altijd direct een oplossing kunnen bieden. Het bedrijf is onze grootste passie. Zowel voor Marco en zijn vrouw, als voor het team van vaste medewerkers. We hebben plezier in wat we doen en dat uit zich elke dag weer in het verlenen van de beste service.

Kuijt Reiniging

Binnen ons enthousiaste team voeren we dagelijks schoonmaakwerkzaamheden uit voor particuliere en zakelijke klanten. Van het schoonhouden van bedrijfspanden tot aan de glasbewassing van appartementencomplexen, winkels en woonhuizen. We werken met de nieuwste reinigingstechnieken. Milieuvriendelijk en verantwoord vinden we belangrijk. We dragen niet alleen zorg voor de wensen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de leefomgeving.

Kuijt Reiniging

Wij zoeken collega's! Interesse?
Lees hieronder meer over onze vacatures.

Vacatures

Vacature glazenwasser Kuijt Reiniging

Wil jij werken binnen een enthousiast en gedreven team? Ben je een doorzetter, een teamplayer, houd je van afwisseling en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Dan ben jij degene die we zoeken om ons team te kunnen versterken!

Kuijt Reiniging is op zoek naar een glazenwasser met ambitie die ook zelfstandig kan werken. Bij ons kun je rekenen op veel afwisseling in het werk, uitstekende voorwaarden en een fijne werksfeer. Als het onderstaande profiel jou omschrijft, dan ben jij degene die we zoeken… lees verder

Vacature schoonmaker Kuijt Reiniging

Ben jij een aanpakker, beschik je over voldoende eigen inzicht en kun je zowel zelfstandig als binnen een team werken? Als je woonachtig bent in de omgeving van Katwijk en op zoek bent naar een afwisselende parttime baan, dan zijn we op zoek naar jou!

Kuijt Reiniging verzorgt diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen de particuliere en zakelijke sector. Bij ons heb je de zekerheid van goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer én zicht op een langdurige aanstelling. Als jij jezelf herkent in de onderstaande omschrijving, wacht dan niet langer met solliciteren… lees verder

Interesse?

Persoonlijke gegevens

  • - Geslacht -
  • Vrouw
  • Man
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
ID, Paspoort
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Contact informatie

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

CV

CV uploaden
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Motivatie
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.