Diensten

Schoonmaakservice

Schoonmaak bedrijfspanden en kantoren

Kuijt Reiniging heeft ruime ervaring in de schoonmaak van bedrijfspanden in de regio Katwijk, Leiden.  Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schoon en fris bedrijfspand is. Niet alleen voor uw klanten, maar ook voor de mensen die er dagelijks in werken.

Het schoonmaken van een bedrijfspand is voor veel ondernemers een tijdrovende taak. Daarom schakelen steeds meer bedrijven Kuijt Reiniging in om de schoonmaak uit handen te nemen. Wij werken in de regio Katwijk, Leiden Bij ons draait de schoonmaak van bedrijfspanden om details. Onze schoonmakers halen niet even snel een doekje of bezem ergens over heen. Wij zorgen dat alles tot in de kleine hoekjes grondig wordt schoongemaakt.

Onze ervaren schoonmakers verzorgen periodiek de schoonmaak van diverse soorten bedrijfspanden. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand of kantoor brandschoon wordt op tijden dat het u uitkomt.

Kuijt Reiniging

Een specialist nodig voor
schoonmaak of glasbewassing?

Maatwerk schoonmaak plan van uw bedrijfspand

Het liefste bieden wij onze klanten een maatwerk plan voor de schoonmaak van het bedrijfspand. Dit schoonmaakschema stellen we aan de hand van uw wensen en het soort bedrijfspand met u samen. Tijdens de schoonmaak van bedrijfspanden werken wij met de laatste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Uiteraard gaan wij ook zeer zorgvuldig om met de spullen die in het bedrijfspand staan.

Meer weten over schoonmaken bedrijfspanden?

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van bedrijfspanden door Kuijt Reiniging? Neem contact met ons op. Wij staan voor al uw schoonmaakopdrachten klaar.

Waarom uw bedrijfspand laten schoonmaken door Kuijt Reiniging?

  Ruime ervaring op het gebied van schoonmaakwerk
  Een vast team van schoonmakers
  24 uur per dag, 7 dagen per week
  Milieuvriendelijke werkwijze
  Directe lijnen met ons kantoor
  Gunstige tarieven en maatwerk

Offerte aanvragen

  Voor- en achternaam*

  Email

  Telefoonnummer*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Opmerking

  Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
  Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.