Reiniging van zonnepanelen levert maximaal rendement!

Het is belangrijk om uw zonnepanelen schoon te houden, want vervuilde zonnepanelen leveren minder rendement. En dus voor u minder stroom. Door uw zonnepanelen jaarlijks 1 á 2 maal te laten reinigen heeft u een optimale energie opbrengst. Een gemiddeld verlies bij het nalaten van een schoonmaakbeurt loopt op naar 20% of zelfs meer afhankelijk van de omgeving waar uw woont. Maar ook het jaargetijde en de plaatselijke omstandigheden zijn hiervoor bepalend. Bijvoorbeeld: Aanwezige industrie, maar ook de schoorsteen van de buurman of die van uzelf.

Wij maken gebruik van speciaal ontkalkt osmosewater en telescopische stelen om de panelen te reinigen.
Hierdoor heeft u na de reiniging een helder paneel zonder residu (het achterblijven van vuil of zeepresten).
Een helder verhaal. Een helder paneel. Een helder rendement voor u.

Door gebruik te maken van onze telescopische stelen, kunnen wij de meeste zonnepanelen reinigen vanaf de grond. Dit is afhankelijk van de ligging, en  de bereikbaarheid van de panelen op het dak.

Informatie

Contact afspraak

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het reinigen van uw zonnepanelen? Vult u dan ons contactformulier in (of hierboven), wij beantwoorde altijd binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.