Diensten

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Het netjes en schoon houden van de gevels van uw pand is belangrijk. Tijdige reiniging is daarvoor de sleutel. Kuijt Reiniging is gespecialiseerd in gevelreiniging en het onderhouden van gevels. Kuijt Reiniging kijkt naar het materiaal van de gevel en de soort vervuiling. Op basis daarvan worden er de meest passende reinigingstechnieken toegepast, zodat de gevel zo goed mogelijk wordt bewerkt.

Noodzaak van gevelreiniging

Gevelreiniging en onderhoud draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Daarnaast kan er schade aan de muren ontstaan doordat er geen actie ondernomen wordt wat betreft reiniging en onderhoud. Een goed onderhouden buitengevel zorgt er tevens voor dat de waarde van het pand verhoogd wordt. Toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel, kunnen door onderhoud ook voorkomen worden en zorgen voor een langere levensduur.

Vormen van gevelvervuiling

Er zijn diverse vormen van vervuiling bij gevels. Organische en atmosferische vervuiling zijn de meest voorkomende vormen. Hierbij gaat het om vervuiling door weersomstandigheden, zoals regen en wind, en bijvoorbeeld uitlaatgassen. Deze factoren hebben een negatieve invloed op de wanden van panden. Mosgroei en het scheuren van gevels zijn hiervan gevolgen. Door gevelreiniging bij Kuijt Reiniging te beleggen zorgen wij ervoor dat uw gevels zo goed mogelijk bestand zijn tegen vervuiling en schade.

gevelreiniging met logo (1)
Kuijt Reiniging

Een specialist nodig voor
schoonmaak of glasbewassing?

Maatwerk schoonmaak plan van uw bedrijfspand

Het liefste bieden wij onze klanten een maatwerk plan voor de schoonmaak van het bedrijfspand. Dit schoonmaakschema stellen we aan de hand van uw wensen en het soort bedrijfspand met u samen. Tijdens de schoonmaak van bedrijfspanden werken wij met de laatste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Uiteraard gaan wij ook zeer zorgvuldig om met de spullen die in het bedrijfspand staan.

Meer weten over schoonmaken bedrijfspanden?

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van bedrijfspanden door Kuijt Reiniging? Neem contact met ons op. Wij staan voor al uw schoonmaakopdrachten klaar.

Waarom uw bedrijfspand laten schoonmaken door Kuijt Reiniging?

  Ruime ervaring op het gebied van schoonmaakwerk
  Een vast team van schoonmakers
  24 uur per dag, 7 dagen per week
  Milieuvriendelijke werkwijze
  Directe lijnen met ons kantoor
  Gunstige tarieven en maatwerk

Offerte aanvragen

  Voor- en achternaam*

  Email

  Telefoonnummer*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Opmerking

  Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
  Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.