Glazenwassen van uw woonhuis

Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser met ruime ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kracht is kwaliteit en klantvriendelijkheid, maar ook het bieden van een stukje extra service zijn voor ons belangrijk. Wij werken aan de hand van de nieuwste technieken. Zo maken wij op het gebied van glazenwassen, waar mogelijk gebruik van het moderne Telewash-Systeem. Bij glasbewassing met het Telewash systeem wordt gebruik gemaakt van een telescopische steel en osmosewater. Meer uitleg over dit systeem kunt u op onze website lezen, onder “Telewash-Systeem”.

  Altijd dezelfde vertrouwde glazenwasser aan huis.

 Kozijnen en uw voordeur wassen wij kosteloos voor u mee, dit ziet er niet alleen verzorgd uit, maar het verhoogd ook de levensduur van het schilderwerk.

 Vanzelfsprekend komen wij altijd onze afspraken na.

  Als wij bij u de ramen hebben gewassen, laten wij een briefje achter, de nota ontvangt u per e-mail. Zo hoeft u nooit geld in huis te hebben en betaalt u op een moment wanneer het u het beste uitkomt.

  Indien gewenst, krijgt u twee dagen vooraf een aankondiging op uw e-mailadres. Zo bent u altijd op de hoogte, op welke dag wij bij u langskomen. Wellicht handig als u overdag vaak buiten de deur bent, i.v.m. dichthouden van ramen, omhoog laten van rolluiken, en het eventueel open houden van uw poort.

  Bij ons zit u niet vast aan een contract.

   Uiteraard kunt u ook contant aan de deur betalen als u dat fijner vind.

 Wij wassen u ramen tegen betaalbare prijzen.

Informatie

Contact afspraak

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Het Telewash-systeem dat wij gebruiken geeft het beste resultaat, als wij één keer per maand uw ramen wassen. U heeft dan het hele jaar door een stralend uitzicht!

Heeft u interesse, een opmerking of een vraag omtrent het glazenwassen? Vult u dan ons contactformulier in (of formulier hierboven), wij beantwoorden altijd binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.