Diensten

Glasbewassing

Glasbewassing

Een nette uitstraling van uw bedrijf begint bij heldere en schone ramen. Kuijt Reiniging maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakmateriaal en garandeert daarom een uitstekend resultaat. Ook is glasbewassing noodzakelijk voor het onderhoud van uw gevelbeplatingen en kozijnen.

Is het glaswerk van uw pand of kantoor omvangrijk en/of moeilijk bereikbaar? Ook dan is Schoonmaakbedrijf De Wit de juiste partner. Met gemak bereiken wij hoge ramen door het ultramoderne Telescoop Glasbewassingsysteem TuckerPole, wat tot een hoogte van maximaal 13,7 meter kan reiken. Met dit systeem wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van puur water dat verkregen is door omgekeerde osmose (gedemineraliseerd water). Zo zijn ook lastig bereikbare ramen snel weer helder en schoon. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw pand weer een representatieve uitstraling, precies zoals het hoort.

De garantie voor streeploze ramen op de eerste, maar ook op de twintigste verdieping van uw kantoor, school, VvE, appartementencomplex of bedrijf.

glas 1
Kuijt Reiniging

Een specialist nodig voor
schoonmaak of glasbewassing?

Maatwerk schoonmaak plan van uw bedrijfspand

Het liefste bieden wij onze klanten een maatwerk plan voor de schoonmaak van het bedrijfspand. Dit schoonmaakschema stellen we aan de hand van uw wensen en het soort bedrijfspand met u samen. Tijdens de schoonmaak van bedrijfspanden werken wij met de laatste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Uiteraard gaan wij ook zeer zorgvuldig om met de spullen die in het bedrijfspand staan.

Meer weten over schoonmaken bedrijfspanden?

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van bedrijfspanden door Kuijt Reiniging? Neem contact met ons op. Wij staan voor al uw schoonmaakopdrachten klaar.

Waarom uw bedrijfspand laten schoonmaken door Kuijt Reiniging?

  Ruime ervaring op het gebied van schoonmaakwerk
  Een vast team van schoonmakers
  24 uur per dag, 7 dagen per week
  Milieuvriendelijke werkwijze
  Directe lijnen met ons kantoor
  Gunstige tarieven en maatwerk

Offerte aanvragen

  Voor- en achternaam*

  Email

  Telefoonnummer*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Opmerking

  Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
  Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.