Schoonmaken van uw Houtwerk, Trespa- of Kunststofbeplating.

Door veel weersinvloeden heeft uw gevel veel te verduren. Na verloop van tijd raakt het sterk vervuild of kan het zelfs worden aangetast. Of dat nu uw houtwerk, trespa- of kunststofbeplating is, het dient periodiek schoongemaakt te worden, gereinigd van (groene) aanslag.

Het regelmatig schoonmaken van uw houtwerk zorgt voor het jarenlange behoud ervan. Dit voorkomt verrotting van uw houtwerk en ook onnodige reparatie- en schilderskosten.
Van trespa- en kunststofbeplating wordt vaak gezegd dat deze onderhoudsvrij zijn. Dit betekent niet dat deze nooit schoon gemaakt hoeven te worden. Het onderhouden en schoonhouden van uw plaatwerk zorgt voor een schoon aanzicht en jarenlange plezier.

Wij reinigen uw houtwerk, trespa- of kunststofbeplating op een doeltreffende manier:

  Het met stromend water verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben bij de verdere reiniging.

  Het reinigen van de gevelbekleding met een speciaal hiervoor ontwikkelde reiniger afhankelijk van het type gevelbekleding.

Het nawassen van de gevelbekleding met een vuilafstotende shampoo met een lichte wascomponent.

Na het reinigen van uw houtwerk, trespa-, of kunststofbeplating worden uiteraard uw ramen gewassen.

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raden wij u aan om uw gevelbekleding minimaal eenmaal per twee jaar te laten schoonmaken.

Informatie

Contact afspraak

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte omtrent het schoonmaken van uw houtwerk, trespa-, of kunststof gevelbekleding? Vult u dan ons contactformulier in (of hierboven), wij beantwoorde altijd binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Opzoek naar een reinigingspecialist? Zowel voor particulieren als zakelijk.
Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.